Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، آنچه برای احداث یک ‌خط و ایستگاه جدید مترو زیرزمین صورت می‌گیرد، با آنچه در روی زمین رخ می‌دهد، تفاوتش زمین تا آسمان است. البته که ساخت یک ‌ایستگاه جدید و توسعه خطوط مترو، برای اهالی نزدیک به آن، دست‌کم تا شعاع یک ‌کیلومتری هم دردسرهایی دارد؛ از گرد و خاک و سر و صدا گرفته تا تغییرات ترافیکی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، همگان سختی‌ها را به جان می‌خرند؛ چراکه می‌دانند بعدها از نعمت دسترسی آسان به مترو برخوردار خواهند شد. درست مثل آنچه این روزها در دو ایستگاه میدان کتاب و شهید دادمان رقم می‌خورد و احمد اسدیان، معاون سازمان بازرسی کشور نیز هنگام بازدید از این دو ایستگاه به آن اشاره کرد.

 تکمیل فاز دوم خط۷ مترو با افتتاح این دو ایستگاه

عملیات‌های فنی و عمرانی با تلاش‌های سه شیفته کارگران و مهندسان برای توسعه خط ۷مترو در حال انجام است تا همانطور که مدیران شهری قولش را به شهروندان داده‌اند، ایستگاه‌های شهید دادمان و میدان کتاب در نیمه دوم سال‌جاری و بهمن‌ماه تکمیل شوند و برای استفاده مسافران به بهره‌برداری برسند. در بخشی از تونل چند کیلومتری مربوط به این ایستگاه‌ها، گروهی، آرماتوربندی و بتن‌ریزی می‌کنند و در بخشی دیگر ریل‌گذاری مسیر در حال تکمیل است.

گروه‌های مختلف کاری در سه شیفت، فعال هستند و با تمام سختی‌ها و محدودیت‌ها، حمل‌ونقل ریلی و زیرزمینی پایتخت را توسعه می‌دهند و پیش می‌برند؛ آن‌هم بدون اینکه شهروندان این همه کار و تلاش و سختی را از سوی آنها شاهد باشند! با حضور در کارگاه متروی میدان کتاب و شهید دادمان، کارگران و کارفرمایانی را می‌بینیم که حدود ۶سال و حتی بیشتر، در عمق چند ده‌متری زمین خاک می‌خورند و عرق می‌ریزند و کیلومترها در گل و لای قدم برمی‌دارند. سال‌های زیادی می‌شود که این ماجرای هر روزه آنهاست. در بازدید میدانی همراه محمد یاشار لطفی، مدیر اجرایی خط ۷مترو از کارگاه ایستگاه‌های میدان کتاب و شهید دادمان، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت و میزان پیشرفت این ایستگاه‌ها قرار گرفتیم.

در جریان این بازدید، ابتدا مدیر اجرایی خط ۷متروی تهران درباره وضعیت کلی این خط توضیحاتی را ارائه کرد و به همشهری گفت: «خط ۷مترو در ۳ فاز مختلف تعریف شده است؛ فاز نخست از میدان بسیج تا میدان صنعت بود که به‌صورت متناوب در دوره‌های مختلف تکمیل و افتتاح شده است و ایستگاه متروی شهدای هفدهم شهریور که حدود ۱۰روز قبل به بهره‌برداری رسید، آخرین ایستگاه فاز نخست به‌حساب می‌آید. این مسیر به نوعی پل عبوری و ارتباطی شمال‌غرب تهران به شرق پایتخت محسوب می‌شود و در گذشته چنین کریدوری برای جابه‌جایی مسافران نداشتیم. در فاز دوم هم قسمت شمالی ایستگاه میدان صنعت تا ایستگاه میدان کتاب در حال آماده و تکمیل شدن است تا طبق برنامه در سال ۱۴۰۱به بهره‌برداری برسد. امیدواریم با افتتاح این ایستگاه‌ها بخش عمده‌ای از مشکلات ترافیکی شمال غرب تهران مرتفع شود؛ زیرا الآن هیچ ایستگاهی در این محدوده وجود ندارد و افتتاح و بهره‌برداری از این دو ایستگاه می‌تواند نقش مؤثری را در جابه‌جایی مسافران این بخش از پایتخت ایفا کند. اینچنین محله‌های سعادت‌آباد، شهرک غرب، اوین و درکه، شهرک نفت، فرحزاد و دیگر محله‌های شمال‌غرب تهران پیش از تکمیل دیگر خطوط شبکه متروی تهران می‌توانند از ایستگاه‌های شهید دادمان و میدان کتاب در خط ۷مترو بهره‌مند شوند.»

به‌گفته لطفی عمده کارهای ساختمانی این دو ایستگاه رو به اتمام بوده، بخش‌های زیادی از آن نیز آماده نصب تجهیزات است، تونل‌ها ریل‌گذاری شده و خطوط در حال تکمیل شدن است. او با اشاره به اینکه پس از این دو ایستگاه نوبت به ایستگاه ورزشگاه تختی و پایانه خط ۷می‌رسد، افزود: «فاز سوم هم که احداث تونل مربوط به توسعه غربی خط ۷مترو بعد از ایستگاه میدان کتاب است، آغاز شده و در آنجا هم ۳ایستگاه بسیار مهم خواهیم داشت که رینگ شمال‌غربی تهران را تکمیل می‌کند. عملیات اجرایی فاز سوم هم به زودی آغاز شده و در انتظار تامین اعتبارات برای ادامه دادن کار در این بخش هستیم.» آنچه لطفی درباره ۳ایستگاه فاز سوم خط ۷گفت، شامل ایستگاه اشرفی‌اصفهانی، ایستگاه دانشگاه آزاد اسلامی در سیمون بولیوار و ایستگاه جنت‌آباد می‌شود.  در این بین، ایستگاه جنت‌آباد ایستگاه پایانی به شمار می‌آید؛ بنابراین اگر اگر تامین منابع به‌موقع صورت گیرد، پیش از پایان سال ۱۴۰۴تمام ایستگاه‌های خط ۷مترو و بخش توسعه غربی آن تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

افتتاح در بهمن‌ماه 

برای تکمیل و بهره‌برداری دو ایستگاه شهید دادمان و میدان کتاب، کارهای لازم با ظرفیت متوسط از نظر نیروی انسانی پیش می‌رود؛ به‌گونه‌ای که در هر ایستگاه حدود ۲۰۰نفر کار می‌کنند و تعدادی از نیروها نیز در بخش احداث و تکمیل خط حضور دارند. در مجموع تعداد نیروی انسانی که در این پروژه مشغول به‌کار هستند بالغ بر ۵۰۰نفر است. این در حالی است که در عملیات عمرانی تمامی خطوط در حال تکمیل مترو، بیش از هزار نفر مشغول به کار هستند.

نکته اساسی برای تکمیل هرچه سریع‌تر بخش شمال‌غربی خط ۷و به‌کارگیری کارگران بالا، به این برمی‌گردد که در آینده خط جدید ۱۰مترو با ایستگاه میدان کتاب تقاطع خواهد داشت. به همین‌خاطر کریدوری در ایستگاه درنظر گرفته شده است. درواقع ایستگاه میدان کتاب یک ایستگاه تقاطعی برای تبادل مسافر خواهد بود.  

مسعود درستی، مدیرعامل شرکت متروی تهران در خصوص پیشرفت کار به همشهری گفت: «هر دو ایستگاه بالغ بر ۷۰درصد پیشرفت ساختمانی و تجهیزاتی دارند و بسیاری از تجهیزات سفارش‌گذاری شده و آماده است تا پس از پرداخت و ترخیص برای نصب شدن به داخل ایستگاه‌ها منتقل شوند. اکنون، مهم‌ترین بحث ما تامین به‌موقع منابع مالی پروژه است که اگر به‌موقع و نهایتا ظرف یک ماه آینده پرداخت شود، می‌توانیم تا قبل از پایان سال‌جاری هر دو ایستگاه را تکمیل کرده و به بهره‌برداری برسانیم. هدفگذاری ما این است که ان‌شاء‌الله تست گرم از محدوده میدان صنعت تا دادمان را در مهرماه سال‌جاری آغاز کنیم. در مجموع بخش روسازی نیز در حال اتمام است و ریل‌گذاری از میدان صنعت تا میدان کتاب هم به مراحل پایانی خود نزدیک شده و ریل سوم هم تا ایستگاه دادمان نصب کرده‌ایم.»

   ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای بخش ساختمان و تجهیزات ۴کیلومتر تونل و ۲ایستگاه باقیمانده تا میدان کتاب نیاز است.

۲۷ کیلومتر طول خط ۷ متروی تهران است و ۲۲ایستگاه دارد که از ورزشگاه تختی در جنوب شرق تهران آغاز شده و به میدان کتاب سعادت‌آباد در شمال‌غرب پایتخت ختم می‌شود.

 ۳ ایستگاه در بخش توسعه غربی به خط ۷مترو اضافه می‌شود تا در مجموع تعداد ایستگاه‌های این خط به عدد ۲۵برسد.

کد خبر 685878 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها مترو خط ۷ شهردارى تهران مترو تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مترو خط ۷ شهردارى تهران مترو تهران ایستگاه میدان کتاب بهره برداری دو ایستگاه متروی تهران میدان صنعت ایستگاه ها شمال غرب خط ۷مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت هوای تهران در یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق